... / ... / ... / ... / Nieuwsbrief maart 2017 / Spreekuur voor specifieke sportblessures

Spreekuur voor specifieke sportblessures

sportblessureDe afdeling orthopaedie heeft specifieke spreekuren ingericht voor peesblessures, liesblessures en acute spierblessures bij sporters. De wachttijd is kort.

De afdeling orthopaedie heeft veel ervaring met de behandeling van letsel aan het bewegings-en steunapparaat als gevolg van sporten.
Vandaar dat sportarts Robert-Jan de Vos verbonden is aan het team orthopaedie. Door nauwe samenwerking met in sportletsel gespecialiseerde orthopaedisch chirurgen en radiologen kan optimale zorg bij sportblessures geboden worden. 

Robert-Jan is actief betrokken bij het wetenschappelijk onderzoek naar sportblessures. Momenteel begeleidt hij studenten en promovendi bij onderzoekprojecten naar de waarde van nieuw beeldvormingstechnieken en behandelmethoden van peesblessures. Tevens richt hij zich op de preventie van sportblessures bij voetballers en hardlopers. 

Verwijzen kan via ZorgDomein: sportgeneeskunde, verwijsafspraak sportgeneeskunde Orthopedie acuut letsel / chronisch- en peesletsel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling orthopaedie, 010- 7040136 of mail poli.orthopaedie@erasmusmc.nl .