... / ... / Informatie / Informatie voor verwijzers

Informatie voor verwijzers

Vanaf 18 februari 2019 zijn wij verder gegaan als Travel Clinic Erasmus MC.

De nieuwe locatie bevindt zich naast de hoofdingang van het Erasmus MC op Zimmermanweg 7. Wij zijn dan bereikbaar op telefoonnummer 010 - 704 5050.

Op onze polikliniek zien we diverse patiënten van binnen en buiten het Erasmus MC. Met diverse specialismen hebben wij vaste afspraken voor vaccinaties en reizigerszorg.

Interne verwijzers:
Met diverse afdelingen hebben wij vaste afspraken voor de vaccinaties en reizigerszorg. Indien u een nieuwe of bekende patiënt wilt verwijzen, dan kan de patiënt zelf online of telefonisch een afspraak maken. Wanneer u de gewenste vervolgacties/vragen in HiX noteert, zorgen wij voor de juiste vaccinaties/advies en natuurlijk digitale terugkoppeling.

Indien u een patiënt nog voor dezelfde dag wilt verwijzen, dan adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen. Of wij uw patiënt dezelfde dag nog kunnen helpen hangt van meerdere factoren af. U kunt altijd per e-mail of telefonisch contact opnemen voor overleg.

Externe verwijzers:
U kunt voor intercollegiaal overleg rekenen op onze expertise. Onze artsen en verpleegkundigen worden doorlopend geschoold en zijn zelf regelmatig betrokken bij nascholingen op het gebied van Vaccinatie en Reizigerzorg. Daarnaast kunnen wij voor casus specifiek overleg terugvallen op de diverse specialismen in het Erasmus MC.

Uiteraard zijn ook uw patienten bij ons welkom, maar houdt er rekening mee dat wij de medische gegevens (meestal) niet kunnen inzien.