... / ... / ... / Kwaadaardige aandoeningen / Aanvraag PSMA scan

Aanvraag PSMA scan

Dit document is bedoeld voor het aanvragen en onderzoek naar de PSMA scan

Klik  hier om direct naar het aanvraagformulier te gaan.

Hieronder staat informatie over de imPRINT studie die aan de aanvraag van de  PSMA-PET CT gekoppeld is. Zou u als aanvrager zo vriendelijk willen zijn het patiëntinformatieformulier aan de patiënt mee te geven? U vindt het patiëntinformatieformulier door hier te klikken.  

De imPRINT studie

Het doel van deze studie is om zo snel en effectief mogelijk van elke PSMA-PET scan in Nederland te leren. Iedere patiënt die een PSMA-PET scan ondergaat komt in aanmerking voor deze registratiestudie. De keuze om wel of niet deel te nemen aan deze studie beïnvloedt op geen enkele manier de behandeling van de patiënt.

Mocht uw patiënt besluiten mee te doen aan dit onderzoek dan zullen voor de studie relevante patiëntgegevens opgeslagen worden in een centraal gegevensbestand. Dit gebeurt op een beveiligde manier waarbij de gegevens versleuteld worden verstuurd en losgekoppeld zijn van persoons identificerende gegevens zoals geboortedatum en contactgegevens. Het spreekt vanzelf dat alle gegevens vertrouwelijk behandeld zullen worden.

Mocht u of uw patiënt vragen hebben over de imPRINT studie dan kan u of uw patiënt contact opnemen met drs. H.B. Luiting, arts-onderzoeker in Erasmus MC (telefoonnummer en emailadres staan op het patiëntinformatieformulier ).