... / ... / Ziek terug / Ik ben patiënt

Ik ben patiënt

Komt u net terug van een reis met klachten van bijvoorbeeld koorts, diarree, huiduitslag en/of hoesten? Ga dan naar de huisarts. De huisarts kan u doorverwijzen naar onze Tropenpolikliniek.

Op onze Tropenpoli kunnen patiënten als het nodig is dezelfde dag gezien worden om hun klachten te bespreken en bijvoorbeeld malaria uit te laten sluiten, een röntgenfoto te laten maken of bloedonderzoek te laten verrichten. Voor een afspraak kunt maken door te bellen met het mobiele telefoonnummer van de Tropenpolikliniek: 06 50 031 973.

Veel uitslagen zijn diezelfde dag al bekend en in overleg met de arts wordt een plan gemaakt. De polikliniek is gelokaliseerd in gebouw Nf op de tweede verdieping, wachtruimte 2D. Zie plattegrond.

Mocht u zo ziek zijn dat de huisarts het noodzakelijk vindt dat u de spoedeisende hulp bezoekt dan vindt de beoordeling plaats op de spoedeisende hulp van het Erasmus MC.

Niet spoedeisende inhoudelijke vragen kunnen gemaild worden naar: tropen@erasmusmc.nl; wij proberen deze vraag altijd binnen 48 uur te beantwoorden.