... / ... / ... / Working at the Thoraxcenter / Working in the Thoraxcenter

Working in the Thoraxcenter

Een persoonlijke organisatie
Thema Thorax van het Erasmus MC bestaat uit de klinieken Cardiologie, Longgeneeskunde en Cardiothoracale Chirurgie. Thema Thorax is opgebouwd uit een kliniek Cardiothoracale Chirurgie, een Polikliniek, Cardiologie en een unit Angiokamers waarvan de Interventiecardiologie en Elektrofysiologie deel uitmaken. De kliniek longgeneeskunde omvat naast de kliniek een dagbehandelingsunit, een onderzoekskamer, een polikliniek en een longfunctieafdeling. Daarnaast zijn er in de faculteit van het Erasmus MC meerdere laboratoria voor de onderzoeksgroepen. Eigenlijk is Thema Thorax een klein ziekenhuis. Dát maakt het werken bij Thema Thorax ook zo uniek. Je werkt in een overzichtelijke en persoonlijke organisatie met bijna 1000 collega's, terwijl je tevens geniet van de voordelen van het grote academische Erasmus MC. De uitdaging van het werken bij Thema Thorax ligt dan ook in de toepassing van moderne technologie en wetenschap in combinatie met patiëntenzorg. Alle nieuwe technieken en innovaties passen we hier toe. Dát onderscheidt ons dan ook van andere ziekenhuizen en klinieken.

Informele werksfeer
Thema Thorax heeft een eigen organisatiecultuur en biedt zeer interessante loopbaanmogelijkheden voor verpleegkundig en ander zorgpersoneel. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen, een hoog ambitieniveau, nauwe betrokkenheid bij het werk en een collegiale en informele werksfeer. Werken bij Thema Thorax is afwisselend, uitdagend en zelfs avontuurlijk. Je krijgt te maken met complexe patiëntenzorg en technologische hoogstandjes, een open en persoonlijke werksfeer waar mensen zich kunnen ontplooien en ontwikkelen in diverse richtingen.
 
Groei
Zonder onbescheiden te zijn, denken we dat bij Thema Thorax vooral enthousiaste, inspirerende en gedreven mensen werken, die graag met elkaar samenwerken. Onbevangen, ruimdenkend en voor alles bezig met hun vak. Hier werken mensen met de meest uiteenlopende nationaliteiten, wat een internationale dimensie geeft aan het werk. Mensen met oog voor hun omgeving. Maar vooral een groep mensen die persoonlijke en professionele groei als ambitie heeft. Want dat kunnen we als geen ander bieden.