VECTOR

logo vectorWie zijn we?
Vereniging Extracurriculair Cardiologie en Thoraxchirurgie Onderwijs Rotterdam (VECTOR) is opgericht in samenwerking met de afdelingen Cardiologie en Thoraxchirurgie van het Erasmus MC. Met de mening dat het mooiste orgaan van het menselijk lichaam onderbelicht is in het regulier medisch curriculum biedt VECTOR haar leden de ruimte en mogelijkheid om zich te verdiepen in de Cardiologie en Thoraxchirurgie.

Het huidige bestuur (2017-2018) bestaat uit:

  • Thijs Quanjel, Voorzitter
  • Bergin Gjosha, Secretaris
  • Brian Berghout, Penningmeester
  • Linda Scheffers, Commissaris Onderwijs
      

Wat houdt VECTOR in?
Bachelorstudenten aan het Erasmus MC kunnen lid worden van VECTOR tegen een kleine, eenmalige contributie. In ruil voor de contributie organiseert VECTOR een 10-wekelijkse cursus met verschillende masterclasses en onderwijsavonden waarbij het hart vanuit Cardiologisch en Thoraxchirurgisch perspectief wordt belicht.

Aan het eind van de 10-wekelijkse cursus vindt er een toetsmoment plaats. Bij voldoende resultaat behaalt de deelnemer een VECTOR certificaat.
Ook biedt VECTOR regelmatig open lezingen voor leden en niet-leden met betrekking tot de nieuwste ontwikkelingen binnen de Cardiologie en Thoraxchirurgie.

https://www.facebook.com/vectorstudenten/