EARP

Anatomie, de basis der geneeskunst. Daar waar het allemaal mee begonnen is. Door het volgen van EARP krijg je op een zeer actieve en bijzondere manier les over de anatomie van het menselijke lichaam.

Anatomie kan erg complex zijn en vandaar dat er gekozen is voor een structuur waarbij je lessen volgt binnen één bepaald deel van het lichaam. Zo bestaan er de regio's abdomen, thorax, extremiteiten, hoofd/hals en urogenitaal en zal er gedurende 10 snijavonden uitgebreid lesgegeven worden binnen deze gebieden. Dit zal gebeuren door studenten die hierin geoefend zijn en specialisten binnen deze regio. En dan komt het mooiste nog: deze anatomie zal 'hand-on' ontdekt worden! Je zal zelf gaan preparen en op ontdekkingstocht gaan, wat het educatieve aspect van deze cursus zeer ten goede zal komen. Het enige wat je hoeft te doen is te solliciteren voor de regio naar jou keuze en jezelf de kans geven deze unieke aangelegenheid aan te grijpen!

Verdeling EARP regio's:

  1. Thorax: jaar 1
  2. Abdomen: jaar 2
  3. Extremiteiten: jaar 3, 4 en coassistenten
  4. Hoofd-hals: jaar 3, 4 en coassistenten
  5. Urogenitaal: jaar 3, 4 en coassistenten

Naast educatie zullen er ook 2 interessante symposia georganiseerd worden en zullen er uiteraard ook feestelijke festiviteiten plaatsvinden!

Tot ziens bij EARP!!

Jaarplanning (exacte data nog niet bekend)
Januari 2018: casus online ter sollicitatie
Februari 2018: bekendmaking keuze sollicitanten
Eind februari/begin maart 2018: Start EARP
Eind mei 2018: Eind EARP