... / Erasmus MC Stroke Center / Contact voor patiënten

Contact voor patiënten

Opgenomen en net ontslagen patiënten
Als u of uw naaste is opgenomen of net ontslagen uit het ziekenhuis kunt u het best met de betreffende verpleegunit contact opnemen. Zij kunnen de meeste vragen direct beantwoorden en zonodig een afspraak met de behandelend arts voor u regelen.

Afdelingen:

Stroke unit: 010-703 32 26

High Care: 010-703 37 28

Neurochirurgie: 010-703 32 36

Poliklinische patiënten

Als u onze polikliniek bezoekt en u hebt vragen, dan kunt u het best met de medewerkers van onze polikliniek contact opnemen:

 

Polikliniek Neurologie: 010-704 01 30

Email: poli.neurologie@erasmusmc.nl

 

Polikliniek Neurochirurgie: 010-704 01 29Vergoeding zorgkosten
Het is belangrijk dat u contact opneemt met uw zorgverzekeraar vóórdat u naar deze afspraak komt. Als uw verzekeraar geen contract heeft met het Erasmus MC, betaalt u mogelijk een deel van de kosten van uw behandeling zelf. Als er wel een contract is, hangt het van uw polis af of u de behandeling vergoed krijgt. Bij bepaalde polissen worden de kosten van uw behandeling in het Erasmus MC niet of slechts gedeeltelijk vergoed. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan en informeer tijdig bij uw verzekeraar naar de polisvoorwaarden.
Voor verdere informatie verwijzen wij naar de pagina Contract Zorgverzekeraars.

Inschrijven
Heeft u een eerste afspraak in het Erasmus MC? Kom dan 30 minuten voor uw afspraak langs bij een van onze inschrijfbalies. Volg op de bewegwijzering 'Inschrijven'. Op vertoon van uw legitimatiebewijs en uw zorgverzekeringspas schrijven wij u in als patiënt en maken een foto van u. Na uw inschrijving ontvangt u een dagticket met daarop het tijdstip en de plaats van uw afspraak (of afspraken). Onze gastvrouwen en -heren wijzen u graag de weg.

Nuttige informatie
Vervoer- en adresgegevens van Erasmus MC -Centrumlocatie