... / ... / Onderwijs / Onderzoeker

Onderzoeker

Researchplaatsen binnen de diverse onderzoeksprogramma's voor AIO/OIO, Post-doc en Fellowships.

We hebben regelmatig ruimte binnen de diverse onderzoeksprogramma's voor de volgende posities:

onderzoekerAIO/OIO plaatsen
Dit zijn onderzoeksplaatsen waarbij het behalen van een doctorstitel het uiteindelijke doel is. De aanstelling voor deze posities is meestal voor een periode van 4 jaar, met uitzondering van klinische onderzoekers, die voor een periode van 5 jaar kunnen worden aangesteld. Aanstellingen voor 1 à 2 jaar zijn ook mogelijk, hoewel de doelstellingen voor deze kortdurende aanstellingen worden aangepast.
De afkorting 'AIO' staat voor 'Assistent In Opleiding', 'OIO' staat voor 'Onderzoeker In Opleiding'. Beide posities zijn te vergelijken met die van een "Ph.D. student" in het Engels/Amerikaanse onderwijssysteem. De meeste kandidaten die zich aanmelden voor een aanstelling als AIO of OIO doen dit kort nadat ze hun academische opleiding tot arts (AIO), fysicus of bioloog (OIO) succesvol hebben afgerond.

Post-doc
Kandidaten voor een post-doc positie zijn in de regel ervaren gepromoveerde onderzoekers. De aanstelling als post-doc is sterk gerelateerd aan de beschikbare projectfinanciering, welke afkomstig kan zijn van wetenschappelijke organisaties (NWO, STW), liefdadigheidsinstellingen (KWF Kankerbestrijding) of bedrijven. Over het algemeen gaat het om een aanstelling voor een periode van 4 jaar. Als ervaren onderzoeker draagt de post-doc (mede-)verantwoordelijkheid voor het behalen van de projectdoelstellingen en wordt van haar/hem verwacht dat de resultaten worden gepubliceerd in internationale vaktijdschriften.

Fellowships
Het doel van een fellowship is mensen specifieke vaardigheden bij te brengen. Het gaat over het algemeen om jonge mensen die door de afdeling worden aangesteld voor de duur van de opleiding. De opleidingsperiode kan variëren van enkele maanden tot 2 à 3 jaar. Het aantal fellowships dat beschikbaar is is sterk afhankelijk van de beschikbare fondsen.

Meer informatie
Als u geïnteresseerd bent kunt u voor meer informatie contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Radiotherapie: Tel: 010 7041270 Fax: 010 7041014. Voor meer informatie kunt u ook onze research website bezoeken.

Kijk ook even naar onze ‘werken bij' pagina’s om te zien of er op dit moment researchplaatsen beschikbaar zijn.