... / ... / ... / Opname in ons ziekenhuis / Bezoek en logeermogelijkheden

Bezoek en logeermogelijkheden

Informatie over bezoek, bezoektijden en over logeermogelijkheden voor partners en familieleden.

daktuin

Het is prettig om regelmatig bezoek te krijgen. Houd er wel rekening mee dat veel bezoek tegelijk erg vermoeiend is voor uzelf. Probeert u het een beetje te spreiden, of laat iemand anders het aantal bezoekers regelen. Beperk het bezoek tot niet meer dan twee personen tegelijk. Als u uw toestand het toelaat kunt u gerust uw kamer verlaten. U kunt bijvoorbeeld naar de lounge of de daktuinen gaan.

Bezoektijden
De bezoektijden voor de kliniek zijn van 11.00 uur tot 21.00 uur. Binnen deze tijden bent u vrij om uw bezoek te ontvangen als u geen onderzoeken of behandelingen heeft.

Logeermogelijkheden 
Het Erasmus MC heeft met een aantal hotels overeenkomsten afgesloten tegen een gunstige prijs en/of voorwaarden. U en/of uw begeleider kan zelf een kamer reserveren. Voor een overzicht van de aangesloten hotels klik hier.

De kamer beschikt over een rooming-in meubel. In overleg met de behandelend arts is het mogelijk dat er iemand in uw kamer blijft overnachten.

Het Familiehuis bevindt zich tot medio 2020 nog op de huidige locatie in Rotterdam-Zuid. Daarna verhuist het Familiehuis naar een locatie op loopafstand van het nieuwe Erasmus MC. Tot die tijd ontvangen wij u op de huidige locatie in Rotterdam-Zuid. U kunt gebruik maken van een gratis pendelbus naar het nieuwe ziekenhuis. Het Familiehuis is telefonisch bereikbaar op nummer (010) 704 11 05 of via E-mail familiehuis@erasmusmc.nl .
Meer informatie staat in de brochure van het Familiehuis of op Familiehuis