Verpleegkundig 'warenhuis'

Verpleegkundigen van het Erasmus MC hebben informatie over hun vakgebied bijeengebracht. Hun nieuwe website is bedoeld voor het eigen personeel en toekomstige collega's.

Mogelijkheden
Toen Lotte Spruit drie jaar geleden als researchverpleegkundige op de locatie Daniel den Hoed kwam werken, was voor haar niet altijd duidelijk welke mogelijkheden het Erasmus MC aan verpleegkundigen biedt, vertelt ze.

Maar waar?
Spruit: "Er gebeurt in het Erasmus MC van alles op het gebied van scholing, verpleegkundig onderzoek, subsides die je kunt krijgen, vakprijzen die zijn te winnen en evenementen. De informatie is vaak wel ergens beschikbaar. Maar waar?"

Vacatures
VIP², de Verpleegkundige Raad in het Erasmus MC, heeft nu samen met andere verpleegkundigen groepen orde op zaken gesteld. Veel verpleegkundige informatie is bijeengebracht. Spruit: "De nieuwe website is ook bedoeld voor collega's die bij ons zouden willen werken. Ze kunnen lezen wat het Erasmus MC te bieden heeft. We hebben permanent zo'n 250 vacatures."

Vernieuwingen
Onder 'Ervaringen van onze collega's' vertellen verpleegkundigen en andere medewerkers over hun afdelingen, waarom ze voor hun vakgebied hebben gekozen en de vernieuwingen daar.

Uitgebreid
Spruit: "De website zal voortdurend worden aangevuld, ideeën hiervoor zijn welkom!" Zie: Erasmus MC/verpleegkunde
homepage verpleegkunde 

gepubliceerd: 31 mei 2018.

Deel deze pagina: