... / ... / Partners nieuwbouw / Bouwcombinatie Nieuwbouw Erasmus MC

Bouwcombinatie Nieuwbouw Erasmus MC

Samenwerking Ballast Nedam en BAM

De opdracht voor de nieuwbouw is verleend aan Bouwcombinatie Nieuwbouw Erasmus MC, gevormd door BAM Utiliteitsbouw en Ballast Nedam Bouw Speciale Projecten. Deze twee bouwers realiseren in combinatieverband het nieuwe universitair medisch centrum op en rond de huidige locatie aan de ’s-Gravendijkwal in het centrum van Rotterdam. De technische installaties worden in opdracht van de bouwcombinatie uitgevoerd door de installatiecombinatie IEBU. De installatiecombinatie bestaat uit BAM Techniek en ULC Groep.

Over Ballast Nedam Bouw Speciale Projecten
Ballast Nedam is een Nederlands beursgenoteerd concern dat bestaat uit twee divisies: Bouw en Ontwikkeling en Infrastructuur. Zij ontwikkelt infrastructuur, bouwt woningen en andere gebouwen en levert diensten en producten die hiermee direct samenhangen.
Ballast Nedam Bouw Speciale Projecten is gespecialiseerd in het (technisch) ontwikkelen, voorbereiden en uitvoeren van grote en/of complexe projecten met een verhoogd risicoprofiel.

Logo Ballast Nedam 

Over BAM Utiliteitsbouw
BAM Utiliteitsbouw is een werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep. Dit is een van de grootste beursgenoteerde bouwers van Europa. Binnen BAM Utiliteitsbouw zijn alle ontwikkel- en bouwdisciplines aanwezig.
BAM Utiliteitsbouw is een landelijk opererend bedrijf. Het is actief in alle sectoren van de utiliteitsmarkt. Grote complexe projecten als de nieuwbouw van het Erasmus MC worden gerealiseerd door BAM Utiliteitsbouw Grote Projecten.

Logo BAM Utiliteitsbouw