... / ... / Programma Tranche II / Operadagen Rotterdam in sloopgebied

Operadagen Rotterdam in sloopgebied

Van 21 t/m 26 mei 2019 was het dan zover: de Operadagen Rotterdam streken neer in het oude H-gebouw met de voorstelling 'Vaarwel Dijkzigt'. Aangrijpende verhalen over geboorte, herstel en afscheid gecombineerd met sfeervolle aria 's en liederen. 

Bezoekers konden genieten van een  prachtige en ontroerende belevenis in de leegstaande gebouwen. Aan de medewerkers van het Erasmus MC was het op 21 mei de eer om als eersten de try out van de voorstelling 'Vaarwel Dijkzigt' te mogen zien. Hiervan is een kort filmpje gemaakt waaruit enthousiasme en waardering voor de voorstelling blijkt (klik op onderstaande foto).

Vaarwel Dijkzigt 

Media
Er was volop belangstelling vanuit verschillende media. Zo schreef het AD het volgende bericht en was de organisatie van de Operadagen Rotterdam vioa RTV Rijnmond vol lof over de voorstelling in het voormalige Dijkzigt (klik op onderstaande foto).

Foto OK Vaarwel Djikzigt 

Op NPO 1 is ruime aandacht voor de voorstelling geweest en op woensdag 22 mei heeft RTV Rijnmond tussen 10.00 en 13.00 uur uitgezonden vanaf de voormalige 'koude eetzaal' in het voormalige Dijkzigt. 


Mei 2019