... / ... / Verpleegkundig consulenten / Afspraken en vragen

Afspraken en vragen

Via het nummer 010-7040130 kunt u contact opnemen met een medewerker van de polikliniek neurologie. Die helpt u verder om uw vraag te beantwoorden.

-  Een afspraak maken, verzetten of annuleren bij de arts, physician assistant (PA) of verpleegkundig specialist i.o. (VioS)
-  Medische verklaringen en verwijsbrieven
-  Herhaalrecepten (welke niet via de huisarts gaan)

Voor (herhaal)recepten en medische verklaringen kunt u ook mailen naar poli.neurologie@erasmusmc.nl . Graag uw naam en geboortedatum vermelden. Zonder deze gegevens kunnen wij u niet terugvinden in het (computer)systeem en uw verzoek niet  uitvoeren. Uw recept of medische verklaring wordt binnen twee weken naar uw huisadres gestuurd.

 

De physician assistant (PA) en de verpleegkundig specialist i.o. (VioS) hebben dagelijks spreekuur na afspraak. Dat kan een bezoek of een telefonische afspraak zijn. Deze kunt u laten inplannen via het secretariaat op bovenstaand telefoonnummer.

De PA en de VioS zijn voor u het eerste aanspreekpunt. Samen met de neuroloog, adviseren en informeren zij u over uw ziekte en over de typische complexe processen van ziekteprogressie. Zij bieden begeleiding en ondersteuning om meer grip te  krijgen op  situaties waarin u zich door uw  ziekte belemmerd voelt en om uw zelfstandigheid te behouden of te vergroten.  Zij werken intensief samen met een multidisciplinair team. Het is daarom mogelijk dat zij u vanuit het dit spreekuur verwijzen naar andere professionals .

U kunt de PA en VioS ook mailen via mscentrum@erasmusmc.nl . Zij streven ernaar om uw bericht binnen de drie werkdagen te beantwoorden.

Het MS centrum ErasMS heeft een nieuwsbrief die een aantal keer per jaar verschijnt. U kunt zich daarvoor aanmelden via msnieuwsbrief@erasmusmc.nl