... / ... / Dermatologie / Polikliniek Kinderdermatologie

Polikliniek Kinderdermatologie

Informatie over de polikliniek Kinderdermatologie

Welkom op de website van het team kinderdermatologie

Het team staat onder leiding van professor Pasmans. Ons doel is de vragen van kinderen met huidafwijkingen en hun ouders zo goed mogelijk te beantwoorden. Dit doen we door inzet van onze kennis, ervaringen en via  onderwijs en onderzoek. Ook ontwikkelen we, als dat nodig is, nieuwe mogelijkheden voor het vaststellen van een ziekte, de behandeling en zorg die een kind nodig heeft.
U zult in onze  polikliniek of kliniek verschillende professionals van ons kinderdermatologieteam tegenkomen: dermatologen, dermatologen in opleiding, fellow kinderdermatologie, kinderartsen en onderzoekers, doktersassistentes.
De professionals stemmen onder leiding van professor Pasmans, de behandeling van elk kind met elkaar af. Zo komen we tot de best mogelijke zorg, leiden we meer professionals in de kinderdermatologie op en ontwikkelen we innovatieve behandelingen voor kinderen met huidafwijkingen.

Voor informatie en tips over huidafwijkingen bij kinderen verwijzen we u naar: www.huidhuis.nl   
 
Wilt u ons helpen of een donatie geven voor kinderen met huidafwijkingen en allergie? Zie UnderYourSkin Foundation: www.uyskin.com