... / ... / ... / ... / Verblijf op de IC / Voorzieningen

Voorzieningen

Voorzieningen

Kindernetcomputer
Het kind kan een computer lenen van het Kindernet Computerpunt. Hieraan zijn bepaalde voorwaarden verbonden. Meer hierover leest u in de folder ‘
Laptop aan bed ’, verkrijgbaar bij het Informatiecentrum. Vergeet u niet om de laptop op tijd in te leveren bij ontslag. Het Kindernet Computerpunt bevindt zich op de tweede etage (gang E, kamer Sb-2601).

Televisie en muziek
De televisie met dvd en cd-speler zijn bedoeld voor patiënten en niet voor bezoek.

Koffie
Op de ICK vindt u een koffieautomaat in de gang tussen unit 1 en 2. Op elke verdieping is een koffieautomaat aanwezig tegenover de liften.

Winkel ‘De Twee Beren’
In de centrale hal schuin tegenover de receptie bevindt zich de winkel ‘De Twee Beren’ waar ouders koffie, frisdrank, broodjes en tijdschriften kunnen kopen. De winkel is tot 20.00 uur geopend.

Ouderzitkamer
Ouders kunnen gebruik maken van de ouderzitkamer in de gang achter de units van de ICK (Sk-3258). Deze ruimte wordt gebruikt als wachtkamer, koffiekamer en gesprekskamer.

Kolfkamer
Er is een kolfkamer op de afdeling Intensive Care Neonatologie (ICN, derde verdieping,
Sk-3218). Ouders kunnen ook kolven naast het kind op de afdeling. Hiervoor hebben wij een verrijdbaar kolfapparaat. Materialen voor het kolven kunnen ouders vragen aan de verpleegkundige die voor het kind zorgt. Zijn krijgen van hem/haar ook instructies met betrekking tot het bewaren van de afgekolfde melk.

Maaltijden ouders/verzorgers
Voor maaltijden kunnen ouders terecht in de centrale hal. Wij verzoeken ouders geen maaltijden te gebruiken op de zalen.

Informatiecentrum
Bij het Informatiecentrum kunnen ouders en/of verzorgers terecht met al hun vragen en opmerkingen over de gang van zaken in het ziekenhuis. Bovendien beschikt het Informatiecentrum over folders en boeken, voor zowel kinderen als ouders en/of verzorgers over ziekte, behandeling, onderzoek en ouder- en patiëntenverenigingen. Het Informatiecentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.