IC Kinderen

IC Kinderen

 
Met trots willen wij de Intensive Care Kinderen (ICK) van het Sophia Kinderziekenhuis introduceren.
Lees meer

Hoogwaardige zorg voor het kind & ouder staat centraal bij onze betrokken en vakkundige collega's. Daar gaan we ver mee en is continue in ontwikkeling.

De ICK behoort bijvoorbeeld tot de top 5 in Europa op het gebied van onderzoek, patiëntenzorg en onderwijs waarin patiëntveiligheid geïntegreerd is. De ICK draagt bij aan een positief, continu lerend en veilig arbeidsklimaat. Er is een uitstekend klimaat voor persoonlijke ontwikkeling van de collega's die een academische en nieuwsgierige houding hebben en kunnen omgaan met snelle ontwikkelingen in een complexe technologische omgeving. Kennisoverdracht en kennisontwikkeling staan hoog in het vaandel, zowel medisch als verpleegkundig.

Er is een helder verpleegkundig en medisch zorgproces waardoor de informatie naar patiënten en ouders toe uniform, duidelijk en transparant is. Ons streven is een veilig en welkom klimaat, waarin de patiënt en familie zich gehoord en thuis voelt.

Onze website geeft toegang tot veel informatie over de zorgprocessen, het wetenschappelijk onderzoek en het onderwijs op onze intensive care.

Lees minder