... / ... / ... / ... / Inleiding & Doelstellingen / Huisartsdocenten op de stageplaatsen

Huisartsdocenten op de stageplaatsen

Platform voor huisartsdocenten

 

Wanneer u interesse heeft in het begeleiden van onze coassistenten of een persoonlijk gesprek met één van onze stafdocenten wenst, dan kunt dit kenbaar maken aan ons secretariaat of door middel van het aanmeldingsformulier.

Nadat uw aanmeldingsformulier door ons ontvangen is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor nadere kennismaking.

Huisartsenbijeenkomst

Regelmatig wordt er een bijeenkomst voor huisartsbegeleiders namens het Studentenonderwijs Huisartsgeneeskunde georganiseerd. Als facultaire huisartsdocenten streven wij namelijk naar een goed contact met de huisartsbegeleiders die onze 6de jaars studenten begeleiden. Tijdens deze plenaire bijeenkomst kunnen o.a. nieuwe ideeën of eventuele knelpunten aangedragen worden.

Anders dan andere jaren zal op zo'n avond een mix van alle soorten stages behandeld worden. Hiermee creëren we een goede gelegenheid waarbij u als huisartsbegeleider ook uw ervaringen met anderen kunt uitwisselen. Aan de orde komen stagevormen zoals co-schappen (5 weken), keuzecoscahppen (3-6 weken) en oudste coschappen (3 maanden). Deze avonden zijn geaccrediteerd en parkeerkaarten kunnen die avond aan u worden verstrekt voor de parkeergarage.