... / ... / ... / Huisartsopleiding / Opleider worden

Opleider worden

 

Een nieuwe stap in uw loopbaan?

“Door opleider te zijn houd ik plezier in mijn werk en zorg ik dat mijn kennis up to date blijft”

Geen huisartsopleiding zonder huisartsopleiders. Vooral in zijn of haar praktijk leert de huisarts in opleiding gedurende een jaar de uitvoering van het vak.
Als opleider leer je er een vak bij.

Wij werken nu met ca. 300 geregistreerde opleiders. Om de kwaliteit van het onderwijs en de continuïteit van ons vak te kunnen waarborgen, hebben we de komende drie jaar 50 nieuwe enthousiaste huisartsen nodig die mee willen werken aan de opleiding van hun toekomstige collega’s.

Bent u vijf jaar huisarts, enthousiast, communicatief vaardig en bereid op didactisch gebied te leren? Werkt u minimaal 40% voor minimaal 1800 patiënten (duo-opleiderschap is mogelijk)? Werkt u samen met gediplomeerde assistentes? Wilt u een deel van de patiëntenzorg ruilen tegen opleidingstaken? Bent u werkzaam in een gecertificeerde praktijk of in een praktijk waar een certificeringstraject gaat starten? Dan is de functie van huisartsopleider misschien een aantrekkelijke nieuwe stap in uw loopbaan.

Persoonlijke ondersteuning

Wij bieden u persoonlijke ondersteuning bij het leren van deze taak met een doortimmerd, gevarieerd en geaccrediteerd scholingsprogramma en met de mogelijkheid van een mentor gebruik te maken.

De huisartsopleiding heeft vele jaren ervaring met een systematische didactische opleiding van opleiders. Wij werken voortdurend aan ons interactief en praktisch gericht leergangensysteem. 

Marloes Jacobs_websiteWilt u meer weten?

Meer informatie kunt u verkrijgen bij huisartsdocent dr. Marloes Jacobs,
via huisartsopleiders@erasmusmc.nl

Wilt u zich aanmelden?

Tanya_kleinU kunt hier een aanmeldformulier invullen. Dat gaat automatisch naar het hoofd opleiderssecretariaat Tanya Bruinzeel (e-mail: huisartsopleiders@erasmusmc.nl tel: 010-7044204). 

Als uw praktijkstructuur geschikt is als opleidingspraktijk krijgt u een kennismakingsgesprek met een van onze 20 ambassadeurs, goede en enthousiaste opleiders die verspreid over de opleidingsregio een ambassadeursfunctie vervullen.   

We hopen u te mogen begroeten!

Robert Zegers, opleiderscoördinator