Contact

Secretariaat

Medewerkers secretariaat: mw. N. Atak & mw. M. Sallons

Het secretariaat aanwezig op ma, di, do en vrijdag verzorgt onder andere de plaatsing van coassistenten in de huisartspraktijken.Tijdens het werven zal zoveel mogelijk gebruik gemaakt worden van fax en Email.

Op deze manier kan de huisarts de stageperiode op een voor hem/haar rustiger moment inplannen in de praktijkvoering.
Het traject van plaatsing wordt met een telefonisch onderhoud afgerond. Het persoonlijk contact met de huisarts en/of assistent(e) heeft nog altijd onze voorkeur, maar gezien de beperkte telefonisch spreekuren van de gemiddelde huisartspraktijk is het haast een ondoenlijke zaak geworden om iedereen binnen een bepaalde tijd te bereiken.


Contact

Telefoonnummer: 010-7043832/43621  
Emailadres hag@erasmusmc.nl   
     
Locatie Erasmus MC Rotterdam
Medische faculteit
Wytemaweg 80
3015 CN  Rotterdam
Postbus 2040
3000 CA  Rotterdam

Kamer NA1915– 19e etage
 
Webdesign/onderhoud: Nurcan Atak


Docenten Studentenonderwijs
 
Ons enthousiaste docententeam bestaat uit praktiserende huisartsen, die daarnaast parttime docent zijn in het Studentenonderwijs.
Andere zijn meer actief op gebied van onderzoek of op het gebied van de beroepsopleiding huisartsgeneeskunde.Tijdens de stageperiode krijgt elke groep per co-assistent een vaste docentbegeleider aangewezen voor zijn/haar terugkomdagen. Mocht u als huisarts vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u zich te allen tijde wenden tot deze docentbegeleider. Op het aanwezigheidsformulier staat de naam van de docentbegeleider vermeld. U kunt dit ook navragen op ons secretariaat.