... / ... / Studiekiezers / Summerschool

Summerschool

Ga jij dit jaar 5 vwo succesvol afronden?
Wil je ontdekken of Geneeskunde bij jou past?
Dan ben je van harte welkom op de Erasmus MC Summerschool!

summerschool

Tijdens de Erasmus MC Summerschool krijg je een idee hoe het is om Geneeskunde te gaan studeren in Rotterdam. Door middel van colleges en vaardigheidsonderwijs ga je jezelf verdiepen in de wondere wereld van ons lichaam. Naast het volgen van onderwijs zul je, in kleine groepen, ook de stad leren kennen en maak je met elkaar een opdracht die je aan het einde van de week aan elkaar gaat presenteren.
Meer informatie en impressies van eerdere edities kun je vinden op onze Facebook pagina (https://www.facebook.com/erasmusmc.summerschool/).

De aanmelding voor de Summerschool 2018 is gestart op maandag 9 april 12:00 uur. Gebruik hiervoor de link

https://www.eur.nl/evenementen/erasmus-mc-summerschool-2018-07-16

Deelname aan de Summerschool is gratis. Het enige dat wij van jou vragen is dat je jouw 5 vwosuccesvol hebt afgerond, en dat je alle dagen aanwezig bent. Houd hier dus rekening mee met het plannen van je vakantie. Niet alle dagen aanwezig betekent geen certificaat!

De Erasmus MC Summerschool 2018 zal plaatsvinden van 16 t/m 20 juli 2018

Mocht je nog specifieke vragen hebben, dan kun je ons bereiken op het volgende email adres: summerschool@erasmusmc.nl

Reacties eerdere Summerschool edities
"Ik had verwacht dat het een ontzettend leerzame tijd zou worden in Rotterdam. Buiten het feit dat het inderdaad een hele leerzame week is geworden, heb ik tot mijn grote verbazing ook hele leuke mensen leren kennen."

"Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk kon hebben met mijn groepje. Waren echt gezellige mensen"

"Ik had niet verwacht op zoveel verschillende vlakken zoveel te kunnen leren in een week. De variatie en de kwaliteit had ik niet zo sterk verwacht als dat ze waren. Ik heb echt ontzettend van de week genoten met nieuwe kennis en nieuwe vrienden!"

"Ik had verwacht dat het een leerzame, interessante en gezellige week zou worden. Ik heb de studie leren kennen en nieuwe mensen met dezelfde passie voor geneeskunde ontmoet. Dit is wat ik hoopte en dat is ook zeker waarheid geworden. Geweldige week!"