... / ... / Registratie Bekwaamheden / Registreren van bekwaamheden in Eduplaza

Registreren van bekwaamheden in Eduplaza

Tabblad Bekwaamheden in Eduplaza.

Het tabblad Bekwaamheden wordt gebruikt door leidinggevende en medewerkers om aan te tonen voor welke handelingen zij allemaal bekwaam zijn. In dit tabblad worden verschillende handelingen toegevoegd waarvan je moet kunnen aantonen dat je ze beheerst. Dit zal voor iedere functie verschillen.

Er zijn 3 grote categorie-groepen waar de verschillende handelingen onder kunnen vallen. Voorbehouden en Risicovolle Handelingen, Medische en Technische Hulpmiddelen en Diversen. Wanneer je inlogt in Eduplaza zie je in het tabblad Bekwaamheden een overzicht van de handelingen die je uitvoert. Door op een handeling te klikken kun je zien welke scholing je moet volgen. Dit kunnen meerdere onderdelen zijn zoals het volgen van een praktijktoets of het lezen van een handleiding. De gevolgde scholing en het resultaat van de toets kunnen door de trainer of toetser worden geregistreerd. Dat samen bepaalt de aantoonbare bekwaamheid.

Missen er handelingen die je wel op dagelijkse basis uitvoert? Neem dan contact op met je leidinggevende om te vragen waarom deze handeling (nog) niet aan jou is toegevoegd.