... / ... / Voor Erasmus MC medewerkers / Informatie voor (gedelegeerd) leidinggevenden

Informatie voor (gedelegeerd) leidinggevenden

Wil je als (gedelegeerd) leidinggevende de beschikking hebben over rapportages waarin de leer-, trainingsactiviteiten en expertises van je medewerkers overzichtelijk staan vermeld of wil je bekwaamheden toevoegen aan je afdeling?

Meld je dan aan via het Webformulier:
Aanmelden als (gedelegeerd) Leidinggevende

Als (gedelegeerd) leidinggevende kun je in Eduplaza de leer- en trainingsactiviteiten en expertise van je medewerkers volgen in de functionaliteit: Overzichten Leidinggevenden.
Dit zijn overzichten die je kunt afdrukken of opslaan als PDF. In deze overzichten kun je zien:

  • welke e-learning je medewerkers volgen en hebben afgerond;
  • welke resultaten je medewerkers voor toetsen hebben behaald;
  • welke klassikale trainingen je medewerkers volgen en hebben afgerond
  • welke overige activiteiten je medewerkers hebben ingevoerd in: Mijn Expertise (vb, bijwonen of geven van een klinische les, resultaten van een praktijktoets etc.)

Daarnaast krijg je toegang tot het gedeelte van het tabblad Bekwaamheden waar jij de verschillende bekwaamheden toe kunt voegen aan de verschillende functies op jouw afdeling. Na het toevoegen kun je medewerkers vrijstelling geven, extra scholing laten volgen en hun voortgang bekijken.

Als je als gedelegeerd leidinggevende aangemeld wilt worden moet je toestemming van de leidinggevende van de afdeling hebben en werk je na activatie volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Nadat je aangemeld bent duurt het 1 week voordat je de gegevens van de medewerkers in beeld krijgt. Op het home blad van Eduplaza zie je aan de rechter kant onder de kop overzichten een nieuw overzicht met de naam "overzicht leidinggevenden" . Zie je het overzicht na 1 week nog niet? Stuur dan een mail naar eduplaza@erasmusmc.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer waarop je bereikbaar bent, wij nemen dan z.s.m. contact met je op.