... / ... / Voor Erasmus MC medewerkers / E-module of klassikale training betalen

E-module of klassikale training betalen

Ik wil een e-module of klassikale training volgen en krijg een scherm dat deze betaald moet worden. Hoe doe ik dit?
Voor sommige e-modules of klassikale trainingen moet betaald worden, dit wordt vermeld in de catalogus en op het moment dat je jezelf registreert voor zo'n catalogus item. Er zijn twee manieren om te betalen, namelijk via de kostenplaats van de afdeling of via iDEAL. Hieronder vind je uitleg hoe en wanneer je gebruik maakt van deze betaalmogelijkheden.

Ik wil betalen met de kostenplaats van de afdeling, wanneer gebruik ik deze en hoe werkt dit?

  1. Bespreek met je leidinggevende dat je een bepaalde training wilt gaan volgen. Vraag toestemming om de training via de kostenplaats van de afdeling te betalen.
  2. Kies de training in de catalogus aan en klik op betalen.
  3. Klik de kostenplaats aan die je met je leidinggevende hebt besproken. Zie je meerdere kostenplaatsen (dit is niet bij iedereen het geval)? Kies dan de juiste, geef aan dat je leidinggevende akkoord is en klik op afrekenen. Je krijgt dan onderstaand scherm.
  4. Nadat het betalingsproces is doorlopen en afgerond kan je direct de e-module opstarten of heb je jezelf ingeschreven voor een klassikale training.

Afbeelding van een manier van betalen.

Ik wil betalen met iDEAL, wanneer gebruik ik deze mogelijkheid en hoe werkt dit?

  1. Je maakt gebruik van deze mogelijkheid als je met je leidinggevende vantevoren besproken hebt dat je een bepaalde training zelf wilt gaan volgen of wanneer je een training met je Persoonlijk Budget wilt betalen. In het laatste geval moet je ook toestemming van je leidinggevende hebben.
  2. Kies de training in de catalogus aan en klik op afrekenen.
  3. Klik op iDEAL en volg de schermen, je wordt altijd doorverbonden naar je eigen bank. Na het doorlopen van alle schermen keer je weer terug in het begin scherm en ben je geregistreerd voor de gekozen training.
  4. Je ontvangt een betaalbewijs per email, deze kan je eventueel uitprinten en gebruiken om het bedrag via je Persoonlijk Budget vergoedt te krijgen.
  5. Je leidinggevende kan je meer vertellen over de voorwaarden en mogelijkheden van je Persoonlijk Budget, wij kunnen hier geen informatie over geven.

Weergave van een iDEAL betaling