... / ... / ... / Patiëntenzorg volwassenen / Afspraken Online

Afspraken Online

Afspraken maken via internet

Online afspraken maken op de polikliniek Dermatologie. Dit is een gemakkelijke manier om, gewoon thuis achter uw computer, 24 uur per dag, uw eigen afspraken te regelen. Op dagen en tijden die u uitkomen.
Het is ook mogelijk de online gemaakte afspraken te verplaatsen of af te zeggen.

Patiënten die voor het eerst met een bepaalde klacht een afspraak willen maken kunnen dit helaas niet online doen. Ook is dit voor sommige spreekuren nog niet mogelijk.

U kunt uw verwijzing mailen naar afspraak.derma@erasmusmc.nl of contact opnemen met onze balie op nummer 010-7040110. Vermeld in uw emal altijd uw patiëntnummer en/of uw naam en geboortedatum.


Houdt u er rekening mee dat de toegangstijd voor bepaalde spreekuren tussen de 6 en 8 weken ligt.Let op:


- In overleg met de Minister van VWS is een wegblijftarief voor ziekenhuizen   vastgesteld. Ziekenhuizen mogen dit tarief declareren aan patiënten, die hun afspraak niet nakomen. Indien een patiënt zonder opgaaf van redenen op de afgesproken tijd niet aanwezig is, zal een bedrag van € 43,30 in rekening worden gebracht!


- Verder is het per 1 januari 2012 verplicht om bij het eerste bezoek aan onze afdeling een verwijsbrief mee te nemen. Als u op eigen initiatief onze afdeling bezoekt, kunnen de kosten voor eigen rekening zijn!

Voor Afspraken Online klikt u hier.