... / ... / ... / ... / Januari 2019 / Erasmus MC sluit aan bij Rotterdam Make It...

Erasmus MC sluit aan bij Rotterdam Make It Happen

Het Erasmus MC is deze week aangesloten bij de Rotterdam Make It Happen-merkalliantie.

Rotterdam make it happen

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op 8 januari van Rotterdam Partners, de gemeente Rotterdam en Rotterdam Festivals tekenden burgemeester Aboutaleb namens de merkalliantie en Ernst Kuipers namens het Erasmus MC de formele overeenkomst.

Aantrekkingskracht
De Rotterdam Make It Happen-merkalliantie is het samenwerkingsverband van de gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam Partners, Rotterdam Festivals en Rotterdam Topsport, die sinds december 2014 via de pay-off ‘Rotterdam Make It Happen’ gezamenlijk werken aan het vergroten van de nationale en internationale aantrekkingskracht van Rotterdam. In oktober 2017 sloten nog eens tien sterke Rotterdamse merken zich bij de alliantie aan.

Gezonder
“Het is geweldig om de handen ineen te slaan met de partners van Rotterdam Make it Happen-merkalliantie,  stuk voor stuk organisaties die van Rotterdam een betere, mooiere, leukere stad maken”, zegt Ernst Kuipers, voorzitter Raad van Bestuur. “Ik kijk ernaaruit om kennis en inzichten van het Erasmus MC te delen en te leren van die van anderen zodat we de stad samen ook gezonder kunnen maken. Met zijn allen bereiken we nóg meer .‘’

Lees meer op www.rotterdammakeithappen.nl.

gepubliceerd: 9 januari 2019.

Deel deze pagina: