... / ... / ... / ... / 2018-08 / Telefoonstoring is voorbij

Telefoonstoring is voorbij

Het Erasmus MC is telefonisch weer bereikbaar, na een omvangrijke storing bij Vodafone-Ziggo. Het centrale telefoonnummer 010-7040704 werkt weer.

telefoniste, receptie
Hardnekkig

De grote, hardnekkige storing deed zich vooral voor in de Randstad, maar ook daarbuiten, meldde de media. Ook Rotterdamse ziekenhuizen, waaronder het Erasmus MC, Maasstad Ziekenhiuis en Ikazia, werden erdoor getroffen.

Niet stabiel
Gistermiddag, donderdag 9 augustus, trad enige verbetering op, maar was het telefoonverkeer bij het Erasmus MC nog onvoldoende stabiel. Anderhalf uur nadat de provider gemeld had dat de zaak was opgelost, traden er opnieuw problemen op. Dat was te wijten, aldus een toelichting, aan systemen die op gang moesten komen, waardoor wachtrijen ontstonden.

Gemeld
Bij Vodafone-Ziggo was gisteren een piek aan klachten tussen 16.00 en 18.00 uur. Het Erasmus MC meldde de bereikbaarheidsproblemen op internet, intranet en via Twitter en stelde een vervangende telefoonnummer in werking. Inmiddels werkt het normale hoofdtelefoonummer van het Erasmus MC, 010 - 7040704, weer.

gepubliceerd: 10 augustus 2018.

Deel deze pagina: