... / ... / Het Congresbureau / Over ons

Over ons

Het Congresbureau, onze naam zegt het al, is gespecialiseerd in het organiseren van congressen: bijeenkomsten waarbij het uitwisselen en samenbrengen van kennis centraal staat. Dat doen we in elke vorm, van cursus tot evenement en in elke omvang, van 10 tot 10.000 deelnemers.

Met onze knowhow kunnen we het samenbrengen van kennis op alle mogelijke manieren faciliteren. Van communicatie tot registratie en van logistiek tot administratie; we adviseren u graag over een effectieve invulling. Bovendien nemen we u de zorg voor de organisatie uit handen. Zo kunt u zich volledig richten op de inhoud van het programma.

Als onderdeel van het Erasmus MC organiseren we veel congressen op het gebied van de gezondheidszorg en (bio-)medische wetenschappen, maar we werken ook regelmatig voor opdrachtgevers buiten de medische sector. We zijn een Erkend Congresbedrijf, wat betekent dat we consequent kwaliteit en zekerheid bieden als het gaat om het organiseren van congressen.

We hebben dus een naam hoog te houden. Het is een uitdaging die we graag aangaan. Of u nu de hele organisatie aan ons wilt overlaten of slechts een onderdeel, we zijn altijd gemotiveerd om u van dienst te zijn. We heten niet voor niets Het Congresbureau. Het is een belofte, die we dagelijks waarmaken. 

publiek