... / ... / Het Congresbureau / Werkwijze

Werkwijze

Waar begin je bij het organiseren van een congres? Het realiseren van een congres bestaat uit zoveel facetten dat het soms moeilijk is om de focus te bepalen. Het Congresbureau helpt u daarbij. Wij brengen vooraf, samen met u, het hele proces en uw specifieke wensen in kaart. Zo weet u precies hoe u de organisatie het beste kunt aanpakken.

Hier start onze dienstverlening. Maar het is helemaal aan u om te bepalen waar onze inzet ophoudt. U kunt de gehele organisatie aan ons overlaten of slechts een onderdeel. Wij zijn zeer flexibel en staan altijd open voor uw ideeën over de verdeling van de organisatorische taken. Wilt u bepaalde onderdelen van het proces zelf uitvoeren? Geen enkel probleem. Wij maken graag een offerte op maat.

Daarbij hanteren we scherpe tarieven. Dankzij ons netwerk binnen de stad Rotterdam kunnen wij goede prijsafspraken voor u maken. Voor onze opdrachtgevers binnen het Erasmus MC geldt bovendien dat ze geen 21% BTW over onze dienstverlening betalen. Een aanzienlijk voordeel.

posters