... / ... / Wie zijn wij? / Bijzondere werkgever

Bijzondere werkgever

Dat het Erasmus MC inhoudelijk interessant werk biedt staat voorop, maar wat onderscheidt ons nu van anderen:

Bijzondere ziektebeelden zijn bij ons aan de orde van de dag
Door het omvangrijke verzorgingsgebied hebben wij een grote diversiteit aan patiënten en ziektebeelden. Wat bij andere medische centra een uitzondering is of een bijzondere zorgvraag, is bij ons aan de orde van de dag.

Wij werken met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en technieken én ontwikkelen ze zelf
Wij stimuleren onze medewerkers om vérder te gaan, om te excelleren. Dat doen we door ze ruimte én verantwoordelijkheid te geven. Wij streven naar vrijheid van ideeën binnen de kaders die we met elkaar afspreken.

Door te innoveren helpen we de gezondheidszorg vooruit
Wij leggen verbindingen tussen medische disciplines en andere disciplines zoals (informatie)technologie vanuit het samenwerkingsverband Medical Delta. En werken samen met nationale en internationale zorginstellingen en instanties om de kwaliteit en doelmatigheid van zorg te verbeteren.

Ons onderzoek voor Life Science & Health behoort tot de internationale top
Dit onderzoek levert niet alleen een grote bijdrage aan de kwaliteit van gezondheid, maak ook oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en meer bedrijvigheid en economische welvaart.

Stimulerende werkomgeving; hét Universitair Medisch Centrum van de toekomst
In 2017 is onze nieuwbouw voltooid. Dit wordt een plaats waar we werken met de modernste processen, diagnosetechnieken, behandelingen en zorgconcepten. We streven naar een optimale ruimtebenutting, zo laag mogelijk energieverbruik en minder belasting van het milieu.

 

Foto lab Erasmus MC