... / ... / Jouw carrière / Loopbaanmogelijkheden

Loopbaanmogelijkheden

Het Erasmus MC stimuleert de doorstroom van medewerkers binnen de eigen organisatie.

Bij het Loopbaancentrum werken loopbaanadviseurs waar medewerkers van het Erasmus MC terecht kunnen voor advies en begeleiding. Er kan een loopbaantraject worden opgestart waarin medewerkers gecoacht worden in het bepalen van hun doelen: wie u bent, wat u kunt en wat u wilt bereiken. Dit traject kan medewerkers helpen een volgende stap in hun loopbaan te realiseren.

Persoonlijk Ontwikkelbudget
Het Erasmus MC vindt het belangrijk dat de medewerkers gemotiveerd en met veel plezier blijven werken. Daarvoor is het van belang dat u gedurende uw loopbaan een goede gezondheid heeft, een balans vindt tussen werk en privé en voldoende mogelijkheden heeft voor ontwikkeling en groei. Voor iedere medewerker wordt een geldbedrag gereserveerd dat u kunt besteden aan zaken welke uw persoonlijke ontwikkeling bevorderen. Dit kan bijvoorbeeld zijn deelname aan een cursus of training.

Studiemogelijkheden
Naast het persoonlijk ontwikkelbudget kunt u in aanmerking komen voor een bijdrage in opleidingskosten waardoor u uw loopbaanmogelijkheden kunt vergroten.

Programma's voor toptalenten
Voor onze toptalenten hebben we verschillende Management Development programma's ontwikkeld. Erasmus MC erkent namelijk dat krachtige en inspirerende leidinggevenden van vitaal belang zijn voor de organisatie.