Welkom bij het Alzheimercentrum Erasmus MC

Ons centrum is gevestigd in het Erasmus MC. Wij zetten onze expertise in voor goede diagnostiek, goede zorg en wetenschappelijk onderzoek bij dementie. Als Alzheimercentrum behandelen wij patiënten met elke vorm van dementie of een verdenking daarop.

Wij bieden patiënten en de familie uitstekende expertise in de diagnostiek van dementie van dementie. Al jarenlang zijn onze specialisten ervaren in het herkennen van zowel de veel voorkomende ziekte van Alzheimer, als bijzondere dementievormen. Wij zijn daarbij in staat de belangrijkste vragen die u als patiënt, mantelzorger of verwijzer heeft op een professionele manier te beantwoorden.

U bent bij ons aan het goede adres bij al uw vragen over dementie en wat dat allemaal voor u en uw partner of familie kan betekenen. Ook nadat de diagnose dementie is gesteld, willen wij u hulp bieden. Onze zorgconsulent of een maatschappelijk werker bespreekt met u en uw naasten wat er aan hulp of ondersteuning nodig is.

Kijk u gerust rond op onze website om alle informatie te vinden die u zoekt. Mocht u uw vraag niet op de website beantwoord zien, mailt u dan vooral naar alzheimercentrum@erasmusmc.nl, of belt u met dr. Judy van Hemmen, coördinator van ons centrum: 010-7034793.

gepubliceerd: 3 augustus 2018

Deel deze pagina: