... / ... / Nieuws / 2017

2017

1 /  

 • Scholing Maag-, Darm- en Leverziekten voor verpleegkundigen

  Als je werkzaam bent op een afdeling waar patiënten worden gediagnosticeerd en behandeld voor maag-, darm- en leverziekten dan heb je gemerkt dat het aantal patiënten de laatste jaren sterk is toegenomen.

  gepubliceerd: 16 augustus 2018

  Lees meer
 • Stralingsbeschermingscursus vanaf nu ook in het Engels bij de Erasmus MC Academie

  De Basiscursus stralingsbescherming (voorheen stralingshygiëne niveau 5) wordt vanaf september 2018 ook voor Engelstalige kandidaten verzorgd.

  gepubliceerd: 1 augustus 2018

  Lees meer
 • Erasmus MC krijgt Pluim

  Het Erasmus MC heeft als erkend leerbedrijf een pluim in ontvangst genomen. De toekomstige collega's, verpleegkunde studenten die in september starten met het leren werkentraject, zijn tijdens de informatiebijeenkomst op de foto gezet.

  gepubliceerd: 12 juni 2018

  Lees meer
 • Vernieuwde cursus Stralingsbescherming

  Vanaf mei 2018 hebben we een vernieuwde cursus in ons aanbod op gebied van stralingshygiëne. De voormalige niveau 5 cursussen worden vervangen door de Basiscursus stralingsbescherming, waarin gekozen kan worden tussen bescherming bij röntgentoepassingen, ingekapselde bronnen en open radioactieve stoffen.

  gepubliceerd: 2 mei 2018

  Lees meer
 • Eindejaarstudenten Verpleegkunde gaven op 20 maart een boost aan hun toekomstige carrière

  Er waren diverse stands te bezoeken waar in gesprek gegaan kon worden met diverse afdelingen van uit het Erasmus MC en vakgenoten van de verpleegkundige raad VIP2.

  gepubliceerd: 21 maart 2018

  Lees meer