... / ... / Volwassenen / Zorgmonitor

Zorgmonitor

Op de polikliniek Keel-Neus- en Oorheelkunde maken we gebruik van de Zorgmonitor. De Zorgmonitor is een digitaal systeem waarin u op de polikliniek vragenlijsten kunt invullen. We willen met de Zorgmonitor uw klachten en de invloed hiervan op uw kwaliteit van leven in kaart brengen en onze zorg meer op u persoonlijk afstemmen. De resultaten van de ingevulde Zorgmonitor zijn voor uw zorgverlener direct te zien via ons Elektronisch Patiënten Dossier.

Veranderingen in gezondheid of functioneren
Deze informatie wordt in het gesprek met uw zorgverlener gebruikt en kan essentieel zijn voor bijvoorbeeld uw diagnose of behandeling. Als u een vervolgafspraak met uw zorgverlener heeft, kan u gevraagd worden nogmaals de Zorgmonitor in te vullen. Zo komt uw zorgverlener te weten of er veranderingen zijn in uw gezondheid of functioneren en kan hier direct actie op worden ondernomen.

Digitaal invullen
Wanneer u wordt gevraagd de Zorgmonitor in te vullen, krijgt u na aanmelding aan de balie, van onze vrijwilliger (gastheer, -vrouw) een persoonlijke inlogcode. Hiermee kunt u de Zorgmonitor digitaal in de wachtkamer invullen. Wanneer u dat wenst, kan de vrijwilliger u begeleiden of helpen bij het digitaal invullen van de Zorgmonitor of bijstaan in het gebruik van de Ipad.

Youtube
Wilt u meer weten over wat er gebeurt met de data uit (onder andere) de zorgmonitor en wat er allemaal bij komt kijken? Via deze link vindt u er meer over in de vorm van een filmpje waarin Egge van der Poel (in dienst bij onze afdeling KNO) uitlegt wat hij doet.