... / ... / ... / Tendon Research Centre / ATTEND STUDIE

ATTEND STUDIE

Hardlopers met achillespeesklachten gezocht
Voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC worden hardlopers met een achillespeesblessure gezocht. Tijdens dit onderzoek willen we de mate van trainingsbelasting  en mate van ervaren klachten in kaart brengen tijdens de revalidatie van een achillespeesblessure. Dit onderzoek kan ons in de toekomst helpen om de opbouw van het hardlopen in deze revalidatiefase beter te doseren.


U komt in aanmerking voor deelname aan dit onderzoek als u:
• 18 jaar of ouder bent
• achillespeesklachten heeft
• hardloper bent
• hardloopt met een GPS-tracker (smartphone of sporthorloge)

Gedurende het onderzoek zullen de deelnemers gedurende 12 weken wekelijks korte digitale enquêtes invullen. Het invullen van deze vragenlijsten duurt 5 minuten. Aan het begin en aan het eind van de 12 weken zal het invullen van deze vragenlijsten iets langer duren (10 min), omdat we dan wat meer informatie willen hebben voor het onderzoek.
Daarnaast vragen we u om op 2 afzonderlijke momenten uw hardloop data van de GPS-tracker met ons te delen. Ook dit kan digitaal worden gedaan, dus u hoeft geen afspraak met de onderzoekers te maken.

Meer informatie over dit onderzoek leest u hier.
Voor interesse in het onderzoek en vragen over eventuele deelname, kunt u contact opnemen met onderzoeker Caner Içli via c.icli@erasmusmc.nl